Kërkojmë operatorë telefonik, njohës të mirë të gjuhës Italiane.

Apliko tek Facile.it!
Nëse punon në një Call Center atëherë duhet të punosh këtu!

Super pagë, Super Bonus!

Apliko Tani dhe do të kontaktoheni brenda 24 orëve!  Më të mirët punojnë me ne!

  Sepse kemi shumë për të ofruar.

  img-icon

  Rroga bazë ndër më të lartat në treg

  img-icon

  Bonuse deri në 40.000 lek/muaj

  img-icon

  Trajnime të vazhdueshme mbi produktin si dhe gjuhën italiane

  img-icon

  Ambjent pune dinamik si dhe mundësi konkrete rritjeje profesionale

  demo

  Përse Facile.it është ndryshe nga call center të tjerë?

  1- Telefonojmë vetëm klientë të cilët kanë kërkuar të kontaktohen nga një konsulent që ti udhëzoje gjatë procesit të blerjes.
  2- Kompanitë më të mëdha të çdo kategorie në itali kanë zgjedhur Facile.it si bashkëpunëtor, kjo thjeshtëson në mënyrë të ndjeshme finalizimin e kontratave.

  Fushatat tona

  Assicurazioni

  Assicurazioni

  ADSL

  ADSL

  Energia

  Energia

  Prestiti

  Prestiti

  Mutui

  Mutui

  ... contact form fields...